Spirituele Coaching

Bewust-ZIJN is een gevoel dat ik iedereen gun. Naast het energetisch werken heb ik me toegelegd op het geven van spirituele coaching.

Je kunt bij mij terecht voor een consult waarin ik je vertel wat voor jou belangrijk is. Door contact te maken met het universum fungeer ik als doorgeefluik en kan ik jou de inzichten geven die op dat moment voor jou van belang zijn. Zaken uit verleden, heden en toekomst kunnen aan bod komen. Je kunt ook terecht voor een consult op afstand. 

‘Zowel op afstand als face-to-face een enorme aanrader om tot zelfinzichten te komen. -Nicole.’

Kinderen, ze kunnen vaak nog niet goed vertellen wat ze denken en voelen. Wil je weten wat je kind je wil vertellen? Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in het gedrag dat je kind laat zien. Waar komt het vandaan, hoe kun je hem het beste helpen? Wat heeft je kind nodig? Daarnaast bied ik je ook ondersteuning in de verwerking.  

‘Sceptisch gaf ik de naam van mijn kind, ik ontving een wonderlijke brief. De brief kwam vanuit mijn kind er stond precies in waar ik al een hele tijd naar op zoek was. De begeleiding is ontzettend fijn. Daarnaast ga ik zelf nu ook in behandeling bij byFERM – S’

Ook maak ik gebruik van kaarten die de weg wijzen. Ik heb diverse sets en intuitief zet ik ze in. 

 byFERM combineert graag om jou de beste versie van jezelf te laten worden. 

Neem contact op en dan kijken we samen hoe ik jou het beste kan helpen.